Project

Célom az ügyfelek életszínvonalának javítása és egészségtudatosságának fejlesztése étrend- és edzéstervezés segítségével!

Tudom, hogy milyen nehéz időt és energiát fordítani a plusz testmozgásra vagy egy könnyedebben követhető étrend kialakítására egy feszített tempójú életvitel mellett. Legyen szó gyereknevelésről, nehéz fizikai/szellemi munkáról, egy vállalkozás működtetéséről, tanulásról, ezek kombinációjáról vagy egyéb más elfoglaltságokról.

Hiszem, hogy egy jól megtervezett, egyénre szabott program a megfelelően meghatározott célokkal nagyon nagy segítség a mindennapokban. Szeretném, hogy segítségemmel az elképzléseid alapján a saját tempódban fejlődj és támogatásommal egy olyan optimális rendszert alakíts ki önmagadnak, amelyet könnyen alkalmazhatsz a mindennapjaid során.

A Project•Fit fő profilja az életmódodhoz igazodó edzés és táplálkozás tervezése. Minden erőmmel azon
leszek, hogy kialakítsak számodra egy olyan rutint, amely könnyen beilleszthető a napjaidba. Személyre
szabott támogatást kapsz. A visszajelzéseid, az aktuális állapotod és igényeid alapján módosul majd a
saját programod.

A tervezés egy állapotfelméréssel indul, amely után elkezdődik a közös munka. A folyamatot mindvégig monitorozom, felülvizsgálom és fejlesztem. A rendszeres konzultációk a folyamatot gördülékenyebbé teszik. A te elképzeléseid alapján tervezek majd.

Nagy hangsúlyt fektetek a prevencióra, a helyes mozgásminták elsajátítására és gyakorlására, valamint a megfelelő regressziós és progressziós elemekre. Kis lépésekkel haladunk majd a nagy célok felé!

A program a következő főbb dolgokból tevődik össze:

  • edzésprogramozás
  • étkezési javaslatok vagy étrend tervezés (dietetikus segítségével)
  • folyamatos konzultáció
  • online vezetett edzések (egyeztetés alapján)

                                                                                        Tervezzünk együtt az egészségedért!

 

ISMERD MEG A PROJECT•FIT MÓDSZER ELŐNYEIT, SAJÁTOSSÁGAIT ÉS POZITÍV HATÁSAIT!

Szentes Peter-1